Hopp til innhold

Personvern & Informasjonskapsler

Personvern

Denne Personvernerklæringen gjelder innsamling og bruk av personopplysninger på pretre.no. Her finner du informasjon blant annet om hvilke personopplysninger som samles inn, hva de brukes til og hvilke rettigheter du har. Pretre AS, organisasjonsnummer 884 647 762 er ansvarlig for behandlingen og kan kontaktes ved spørsmål. Kontaktinformasjon finner du her (sett inn hyperkopling til Kontakter).

Pretre er bevisst sin håndtering av personopplysninger. Selskapets internrutiner siker at bedriften håndterer personopplysninger på en forsvarlig måte slik gjeldende regelverk krever. Denne erklæringen er en forklaring på hvorfor vi samler inn informasjon, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til personvernet. 

For å kunne yte best mulig service og levere så gode tjenester som mulig, samler vi inn ulike typer informasjon, inkludert personopplysninger som navn, adresse, telefonnummer, e-post adresse og IP-adresse. Vi samler ikke inn sensitive opplysninger.

Pretre er et selskap i Mestergruppen. I noen tilfeller vil vi ha behov for å dele dine personopplysninger med andre selskaper i konsernet, for eksempel i forbindelse med rapportering til konsernledelsen. Opplysningene vi deler vil i mottakerselskapet ikke bli brukt for andre formål enn de som er innenfor gjeldende regelverk.


Informasjonskapsler

Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson.

Informasjonen som samles inn av Google Analytics lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.


INFORMASJONSKAPSLER

NavnUtløpstidBrukes til
_ga2 årBrukes for å skille mellom unike, anonyme brukere – og henter inn informasjon om adferd.
_gid1 idagBrukes for å skille mellom brukere.

Håndter informasjonskapsler i din nettleser

På www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.