Hopp til innhold

Størst innen prefabrikkerte trekonstruksjoner

 Spill av filmen

Pretre AS ble etablert i 1976 og har hele tiden vært en utviklingsorientert og toneangivende bedrift i det norske markedet. Vi er ca 180 ansatte, og omsetter for over 500 millioner kroner. Vi er spesialister på prefabrikkerte trekonstruksjoner, og leverer et komplett bæresystem med rask og rimelig montering. Hovedproduktet er takstoler, og vi er i dag landets største produsent av komplette takverk. I tillegg leverer vi i økende omfang både precut, element, bjelkelag og tekniske tjenester.

Vi gjør det umulige mulig

Pretre har hovedkontor i Stryn. Her har vi samlet fellesfunksjoner og det gir oss stor kapasitet og et inspirert arbeidsmiljø. Vi har latt det gå sport i å gjøre det umulige mulig. Med en stor stab av høyt kvalifiserte ingeniører og erfarne produksjonsmedarbeidere har vi etablert et solid fagmiljø, som i fellesskap setter sin ære i å tilby førsteklasses produkter. Du opplever kort responstid og får tilgang på faglige ressurser, som du ikke vil være foruten.

I tillegg til produksjonsanlegget i Stryn, har vi også anlegg i Gausdal og Brumunddal i Innlandet, Steinkjer i Trøndelag, Tvedestrand i Agder og Jæren og Sandnes i Rogaland. Dette gjør oss i stand til å betjene kunder over hele landet.


Europas mest avanserte takstolfabrikk

Vårt mål er å ligge i fremste rekke i utviklingen av gode produkter til kundene våre. Ikke minst gjelder dette bruk av ny produksjonsteknologi. At vi har lykkes viser den posisjonen vi i dag har oppnådd. I 2010 åpnet vi Europas mest avanserte og moderne takstolfabrikk i Gausdal utenfor Lillehammer, en ny epoke både for bedriften og takstolbransjen.

Vi legger vår sjel i å tilby våre kunder både produkter og tjenester av ypperste klasse, og som kvalitetsleverandør av både takstoler, bjelkelag, precut og element er vi stolt av å kunne tilby det komplette bæresystemet, som reduserer byggetiden og øker kvaliteten.

Vi lover deg rett og slett god service og profesjonell oppfølging hele veien.

Har du Pretre på laget, er mye allerede gjort!