Hopp til innhold

Pretre kjøper Jæren treteknikk!

Pretre har over lenger tid planlagt etablering i sør-vest, en del av landet der vi ikke har vært godt nok til stede. Vi er svært glad for å få dette til gjennom Jæren Treteknikk med sin solide som har solid kompetanse og markedskunnskap, sier Eivind Hopland, daglig leder i Pretre.


Pretre AS kjøper Jæren Treteknikk AS


Vi er svært fornøyd med å få Pretre som ny eier av Jæren Treteknikk. Pretres sterke utvikling og markedsposisjon, langsiktighet og strategi gir det beste utgangspunktet for utvikling og vekst også for Jæren Treteknikk i sør-vest. Vi ser betydelige muligheter i Pretre sin strategi og satsing på prosjektering og produksjon av ulike trekonstruksjoner til byggebransjen i vårt markedsområde», sier Svein Myklebust, deleier og daglig leder i Jæren Treteknikk.

Pretre har over lenger tid planlagt etablering i sør-vest, en del av landet der vi ikke har vært godt nok til stede. Vi er svært glad for å få dette til gjennom Jæren Treteknikk som har solid kompetanse og markedskunnskap», sier Eivind Hopland, daglig leder i Pretre

Jæren Treteknikk ble etablert i 2003, har i dag cirka 30 ansatte og har utviklet seg til å bli en stor aktør på Sør-Vest landet. Fabrikk og kontor har tilholdssted på Kverneland i Time Kommune og vil i 2018 ha en omsetning på rundt 60 millioner kroner.

Pretre ble etablert i 1976 og har i dag cirka 120 ansatte og er landets største produsent av prefabrikerte trekonstruksjoner. Selskapet, med hovedkontor i Stryn, har fra før fire fire fabrikker og leverer bærende trekonstruksjoner over hele Norge. Selskapet har oppnådd solid vekst og utvikling siste årene og vil i 2018 få en omsetning på rundt 300 millioner kroner.

Les mer her: Bygg.no